Advertisement

Ziya Selçuk Istifa Etti - Ziya Selçuk Istifa : Ziya Selçuk istifa mı etti? / Şimdi ... / Eğitim sürecinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle sık sık eleştirilerin hedefi olan milli eğitim bakanı ziya selçuk ile ilgili gece yarısı ortaya atılan iddia ise kısa sürede gündem oldu.

Ziya Selçuk Istifa Etti - Ziya Selçuk Istifa : Ziya Selçuk istifa mı etti? / Şimdi ... / Eğitim sürecinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle sık sık eleştirilerin hedefi olan milli eğitim bakanı ziya selçuk ile ilgili gece yarısı ortaya atılan iddia ise kısa sürede gündem oldu.. Sağlık bakanı fahrettin koca ise ziya selçuk'u takip etmeyi bıraktı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından da istifanın kabul edildiği bilgisi geldi. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, dün akşam saatlerinde istifa ettiği ve istifasının kabul edildiği haberleri vardı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk ile ilgili iddia ise gece yarısı sosyal medyayı ciddi anlamda karıştırdı. Cumhurbaşkanı erdoğan meb ziya selçuk'u görevden alacak mı?

Ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası twitter'da gündeme düşse de henüz bu konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin. 23 mart 2020 pazartesi 16:58. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Meb bakanı görev bıraktı açıklamaları yapıldı!

Ziya Doğan İstifa Etti!
Ziya Doğan İstifa Etti! from www.anindahaberler.com.tr
Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Bu olmayacağı için ziya selçuk istifa edecektir. Ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası twitter'da gündeme düşse de henüz bu konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Dükel, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğinin ileri sürdü. Peki bakan selçuk istifa etti mi? Bu gelişmenin ardından birçok vatandaş gerçekten milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edip etmediği araştırmaya başladı. Soluklu plan ve projelerin olacak ki ona göre eğitim verip insan yetiştirebil.

Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği.

Şimdi size ziya selçuk'un neden istifa edeceğini sebepleriyle açıklıyorum. Ancak şu an itibarı ile bu bilgi doğrulanmış değil. Son dakika haberine göre milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, dün akşam saatlerinde istifa ettiği ve istifasının kabul edildiği haberleri vardı. Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Meb ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi. iddialarının ardından sosyal medya 'gündem değiştirme' iddialarıyla karışmıştı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından da istifanın kabul edildiği bilgisi geldi. Bu olmayacağı için ziya selçuk istifa edecektir. Sosyal medyada meb ziya selçuk'un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı. Haber bugün yeni şafak gazetesinin muhabiri tarafından da doğrulandı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini bu istifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiğini duyurdu. Meb bakanı görev bıraktı açıklamaları yapıldı!

Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, dün akşam saatlerinde istifa ettiği ve istifasının kabul edildiği haberleri vardı. Sosyal medya kullanıcıları, gözlerini ziya selçuk'un açıklamasına çevirmiş durumda. Bu gelişmelerden sonra herkesin aklına milli eğitim bakanı istifa mı ediyor ? Sosyal medyada meb ziya selçuk'un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa mı ediyor?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa mı ediyor? from abcgazetesi.com
Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Ziya selçuk istifa etti mi? İşte akıllarda soru işareti bırakan ayrıntılar! Yeni şafak muhabiri taha hüseyin karagöz bugün saat 9:55'te sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ziya selçuk'un istifa ettiği bilgisinin doğru olduğunu belirtti. Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Meb ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi. iddialarının ardından sosyal medya 'gündem değiştirme' iddialarıyla karışmıştı. 23 mart 2020 pazartesi 16:58. Ziya selçuk istifa etti mi?

Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği.

Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Soluklu plan ve projelerin olacak ki ona göre eğitim verip insan yetiştirebil. Ayrıca fahrettin koca da takipten çıkarmış. Ziya selçuk istifa etti mi? Bu olmayacağı için ziya selçuk istifa edecektir. Haber bugün yeni şafak gazetesinin muhabiri tarafından da doğrulandı. Son dakika haberine göre milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti. Zi̇ya selçuk i̇sti̇fa mi etti̇ ziya selçuk, istifa kararını şu ana kadar resmen açıklamadı. Sağlık bakanı fahrettin koca ise ziya selçuk'u takip etmeyi bıraktı. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini bu istifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiğini duyurdu. Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin.

Sözcü gazetesi'nden sultan uçar, gece saat 01.00 sularında milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini ve bu istifanın kabul edildiğini yazdı. Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti! Ziya selçuk'un modern eğitim yanlısı olduğunu da sözlerine ekleyen özmen, i̇slamcı değil, liberal birisi. Öte yandan bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre ziya selçuk istifa etmedi. Soluklu plan ve projelerin olacak ki ona göre eğitim verip insan yetiştirebil.

Ziya Selçuk Istifa Mı Etti : İktidara yakın gazeteci ...
Ziya Selçuk Istifa Mı Etti : İktidara yakın gazeteci ... from www.webtekno.com
Peki, bakan ziya selçuk istifa mı etti? Yeni şafak muhabiri taha hüseyin karagöz bugün saat 9:55'te sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ziya selçuk'un istifa ettiği bilgisinin doğru olduğunu belirtti. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Öte yandan bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre ziya selçuk istifa etmedi. Sözcü gazetesi'nden sultan uçar, gece saat 01.00 sularında milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini ve bu istifanın kabul edildiğini yazdı. Ziya selçuk'un modern eğitim yanlısı olduğunu da sözlerine ekleyen özmen, i̇slamcı değil, liberal birisi. Öyle ki yerine yekta saraç'ın atanacağı da konuşulanlar arasında. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış.

Eba tv'de adnan menderes'in idam görüntülerinin yayınlanması sonrasında vatandaşlar ziya selçuk'u istifaya davet etti.

Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı. Dükel, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğinin ileri sürdü. Peki bakan selçuk istifa etti mi? Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa haberi dün gece sosyal medyada bomba gibi düştü. Meb ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi. iddialarının ardından sosyal medya 'gündem değiştirme' iddialarıyla karışmıştı. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini bu istifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiğini duyurdu. Öyle ki yerine yekta saraç'ın atanacağı da konuşulanlar arasında. Ziya selçuk'un modern eğitim yanlısı olduğunu da sözlerine ekleyen özmen, i̇slamcı değil, liberal birisi. Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti! Sosyal medya kullanıcıları, gözlerini ziya selçuk'un açıklamasına çevirmiş durumda. Bu gelişmenin ardından birçok vatandaş gerçekten milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edip etmediği araştırmaya başladı. Soluklu plan ve projelerin olacak ki ona göre eğitim verip insan yetiştirebil. Eğitim sürecinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle sık sık eleştirilerin hedefi olan milli eğitim bakanı ziya selçuk ile ilgili gece yarısı ortaya atılan iddia ise kısa sürede gündem oldu.

Posting Komentar

0 Komentar